כריכים הם פתרון נהדר לאירועים מכל הסוגים – ישיבות צוות, אירועי חברה, ימי גיבוש, טיולים, הרמות כוסית, ערבי הוקרה, השקת מוצר, פרזנטציות וכו'.
מגש ועליו מבחר רחב של כריכי בשר, גבינה, טונה, חביתות, סביח, אבוקדו או כאלה שאינם מכילים מוצרי מזון מן החי הוא תמיד גם חגיגה לעיניים וגם תאווה לחיך, ובעיקר מאפשר להאכיל קבוצה גדולה של אנשים ולקלוע לטעם של כל אחד ואחד מהם.
יתרון משמעותי נוסף של תפריט המבוסס על ההמצאה של הרוזן ה-4 מסנדוויץ' אי שם במאה ה-18 (שעפ"י הסיפור המקובל, היה שקוע במשחק קלפים וכדי לא להפסיד זמן ביקש שיביאו אליו נתח בשר בין 2 פרוסות לחם) הוא הקלילות היחסית, שמשתלבת היטב במגמת הבריאות של ימינו ובמקביל גם לא מכבידה יתר על המידה על התקציב.
הסוד הוא בגיוון
המפתח להרכבת תפריט כריכים לאירועים הוא הגיוון.
כשמציעים לאורחי אירוע כזה או אחר שלל אפשרויות, אפשר להיות סמוכים ובטוחים שכל אחד מהם ימצא סנדוויץ' לטעמו, ירווה ממנו נחת וגם ישבע בזכותו.
בנוסף כשבפני אורחי האירוע מוצג מגוון רחב של אפשרויות, התוצאה גם יפה יותר לעין וגם מרשימה במיוחד, כך שהרווח כפול ומכופל.
כמובן שישנן מגבלות על הגיוון – אם למשל רוצים אירוע כשר, לא ניתן לערבב כריכי בשר עם גבינה – אולם בכל מקרה בזכות שפע המרכיבים הקיים כיום (בשרים, גבינות, ביצים, ירקות, רטבים, ממרחים, עשבי תיבול ועוד), ניתן להבטיח מבחר רחב בכל אירוע.
למה לחשוב לדאוג שיהיו כריכים מתאימים לכולם?
בימינו רוב בני האדם מקדישים תשומת לב רבה במיוחד לבחירות הקולינריות שלהם.
כך למשל ישנם טבעונים רבים שנמנעים מלאכול בשר, דגים, ביצים ומוצרי חלב, ומאחר שבכל אירוע סביר להניח שיהיה לפחות טבעוני אחד, חשוב לדאוג שחלק מהכיבוד יהיה טבעוני – למשל כריך סביח ללא ביצה או סנדוויץ' אבוקדו משובח.
באופן דומה ישנם אנשים רבים שרגישים לגלוטן ועבורם יש לדאוג לאופציות נטולות גלוטן (כלומר סנדוויץ' שהלחם שבו אינו מכיל את החלבון שרבים רגישים אליו).
דגש נוסף בהרכבת תפריט כריכים לאירוע הוא בריאותי: לא מעט בני אדם נמצאים בעיצומה של דיאטה, וגם אם בחלק מהמקרים אנחנו מרשים לעצמנו "להתפרע" באירועים, בכל זאת כדאי שיהיו גם סנדוויצ'ים מלחמים "רזים" ועם מרכיבים בריאים, וגם לחם או בייגל מחיטה מלאה.
Comments are closed.