סטנדרטים הם דבר משתנה ויחסי, ועולם הקייטרינג לאירועים גם הוא משתנה משנה לשנה, מעונה לעונה. טרנדים חמים ורעיונות חדשים מגיעים מעולם הקולינריה – סוגי המזון, הרכיבים, השילובים, צורת ההגשה, ורעיונות שלובים זה בזה ליצירת קונספט חדש של קייטרינג.
באירועים יש הרבה מרכיבים, אך העיקריים יוצרים את הסטנדרט, השבלונה אם תרצו – הלוקיישן והאוכל. שני מרכיבים אלו הם הבסיס לכל אירוע, כאשר התוכן – בר או בת מצווה, מפגש עסקי, השקת חנות, חתונה וכיו"ב, מגיעים ומכתיבים את אופי האירוע כולו. הסטנדרט של מבנה האירוע יציב וחזק, אך הסטנדרטים של הקייטרינג משתנה מאירוע לאירוע, ומשנה לשנה.
אז מה חדש בעולם הקייטרינג לאירועים?
הסטנדרטים החדשים של השנים האחרונות מציעים קו אחיד וברור של מנות טבעוניות, למשל, וזאת לצד סטנדרט מובהק של קינוחי יוקרה. לא המחיר, אלא המרכיבים והתוצאה הסופית במראה ובהגשה הם שקבעו את הסטנדרט, שנשען על הביקוש של הקהל הרחב לקייטרינג איכותי לאירועים.
ריבוי החברות ושירותי הקייטרינג לאירועים עסקיים, משפחתיים וכיו"ב, יצר מצב בו כל חברה ובעל עסק מנסים למצוא את הייחוד ולהפיק משהו שונה, משהו שממתג אותם. הצורך הזה, להתבלט ולהיות מיוחדים וייחודיים, משחק לטובת הלקוח שיכול לפגוש מבחר רחב יותר של רעיונות ופתרונות לצרכי הקייטרינג שלו, ולאתר את הקייטרינג המתאים ביותר לצרכיו.
כשאירועים עסקיים הפכו לשם דבר
בעולם בו עסקים נפתחים ונסגרים חדשות לבקרים, אפשר היה לשער כי בעלי עסקים לא ישקיעו רבות באירועים הקטנים של החברה שלהם. לא כך הדבר, וסימן להצלחה, שגשוג ואכפתיות הוא הפקת אירועים איכותיים בסטנדרט גבוה.
הביקוש לאירועי חברה ואירועים עסקיים שונים, השקות מוצר, השקת חנות, פתיחת סניף, ואפילו השקת כוסית לחג, גבוה מאוד בישראל, ואיכות האירועים בהתאם. הבסיס לכל אירוע חברה שכזה הוא כמובן הקייטרינג, ולאירועים הטובים ביותר מזמינים את הספקים הטובים ביותר.
קייטרינג איכותי לאירוע שלכם מציע לא רק אוכל, אלא תצוגה, מגוון, פתרונות תזונה (סוכרתיים, רגישות לגלוטן, טבעונות וכיו"ב), וכל זאת עם שירות אדיב – סימן ההיכר של בעל מקצוע שמבין ללב לקוחותיו, ומתעקש על איכות בכל הרמות, מהקשר הראשוני ועד המפגש של הקהל שלכם עם האוכל.
Comments are closed.