הלחם הוא מושא להערצה משחר האנושות; הוא אחד התוצרים הקדומים של החקלאות אותו בני האדם למדו ליצור בעצמם, והוא חלק בלתי נפרד בכל ארוחה בכל רחבי העולם. עבור מי שמעוניין לא רק ליהנות מהריח והטעם אלא להתמחות בהם בעצמו, קורס לחם הוא אופציה נפלאה. אתם יודעים מה אומרים, למה לקנות כשאפשר להכין כזה בעצמכם, בדיוק בטעם ובצורה שאתם הכי הכי אוהבים? בואו ללמוד כיצד לפנק את האהובים עליכם בלחם טרי ונפלא מעשה ידכם, ולהפוך כל ארוחה לחגיגה אמיתית.
מה לומדים במסגרת קורס לחם
ראשית כל חשוב לציין כי קורס לחם לא מיועד רק לטבחים וקונדיטורים. הוא פתוח לכל אדם שמעוניין להכיר מקרוב את עולם הלחם גם לתועלת אישית. הרי רק ביננו, דמיינו את המבט הנדהם מהלחם הטרי שהכנתם, כשזה יונח על שולחן הארוחה החגיגי. אין אחד שיצליח להישאר אדיש לכך! במסגרת קורס הלחם יילמדו נושאים כגון:
- היכרות ראשונית עם עולם הלחם, לאחר מכן נכנס עמוק יותר ונלמד על קמחים עתיקים, על ההיסטוריה הכללית של הלחם ותפקידו בהתפתחות המטבח ובמטבח המודרני.
- ניחשף למחמצות וסוגי לחמים אחרים, שילוב בין קמחים ועוד.
- תורת הלישה – כיצד לשים וניגשים לבצק בצורה הנכונה ביותר, דרך שלבי העיצוב השונים, חריצה לבצקים שונים ועוד.
- התנסות עם סוגי לחמים שונים כגון לחמים מקמחים מלאים, לחמים מועשרים, כוסמין, שיפון, לחמי בריאות, לחמי שאור ועוד.
כפי שאתם רואים, הקורס כולל נושאי לימוד מעמיקים שהינם חלק בלתי נפרד מתהליך הלמידה וההתמחות בלחם. בלעדיהם, הלחם שתאפו פשוט לא יהיה אותו דבר.
להכניס את המאפייה הביתה
מכירים את זה שאתם יוצאים לעבודה בבוקר, וריח אפייה טרי מכה בכם? עכשיו, תוכלו להכניס את הריח האהוב כל כך אליכם הביתה, ולפנק את עצמכם ואת האהובים עליכם בלחמים מיוחדים מעשה ידכם. קורס לחם פתוח לכולם וכעת גם אתם יכולים להצטרף לשורה ארוכה של חובבי מטבח שכבר עכשיו עושים את צעדיהם בתחום הלחם; חלקם פותחים עסק, חלקם צוברים ידע מקצועי במטבח ואחרים – פשוט נהנים לעשות טוב לאחרים.
Comments are closed.