בואו נודה על האמת איטליה היא המעצמה הקולינרית המובילה בעולם ויש לה השפעה אדירה על ישראל. מאכלים כמו פסטה, קנולוני, קנולי, ארנצ'יני, גלידה איטלקית, דגים ואפילו סטייקים נכנסו מזמן למטבח הישראלי ומשפיעים על השפים הישראלים והבשלנים הישראלים בצורה עצומה. אך ללא ספק מאכל הדגל של איטליה הוא הפיצה ולכן עולה השאלה איך אנו יכולים להכין פיצה טעימה בבית שלנו? אם כן אנו חייבים לציין שאם אתם רוצים להכין פיצה בבית שלכם אתם צריכים אבן שמוט.
שמעתם נכון, הדרך הטובה ביותר להכין פיצה כיום היא באמצעות אבן של שמוט וזו עובדה. אבן שמוט תשדרג כל פיצה שתכינו ותבטיח רמה מאוד גבוהה של הפיצה. כמובן שאתם צריכים להשקיע במרכיבים, בבצק, ברוטב, בגבינה ובשאר הדברים להכנת הפיצה אך ברגע שיש לכם את האבן אתם כבר יכולים להיות בטוחים כי הפיצה תצא בצורה מעולה.
האם זה משנה היכן אנו קונים שמוט?
אתם חייבים להבין כי יש אבן שמוט ויש אבן של שמוט. אתם צריכים לעשות כל מאמץ בכדי לקנות את האבן הטובה בשוק. ככל שתקנו אבן יותר טובה כך הפיצה תהיה יותר טעימה. לכן אתם חייבים להבין כי זה מאוד משנה היכן אתם קונים את האבן.
ככל שתקנו את האבן בחנות יותר טובה כך הפיצה שלכם תהיה יותר טעימה. על רקע זה אנו רוצים לתת לכם טיפ קטן והוא לקרוא המלצות באינטרנט על האבן שאתם קונים. כיום אפשר למצוא הכול באינטרנט גם המלצות על אבני שמוט ולכן כדאי להיעזר בכלי זה בכדי לבחור את האבן הטובה ביותר שיש.
האם אבן רגילה יכולה להחליף אבן שמוט?
עולה שאלה חשובה ביותר האם אנו חייבים אבן שמוט לפיצה שלנו? והאם אבן רגילה לא יכולה להחליף את אבן השמוט שלנו? אם כן התשובה היא ממש לא. אבן שמוט אינה אבן רגילה ואין מה להשוות בין השניים וזאת מכיוון שאבן רגילה לעולם לא תאפה פיצה או כל דבר אחר כמו אבן של שמוט וזו עובדה.
Comments are closed.